Teamet består 5 rutinerede folk med forskellig baggrund.

Finn Bech Andersen

M.Sc. og ekspert i ledelse, organisation og HR

Finn har arbejdet i store internationale virksomheder og har stor erfaring med ledelse, organisation og HR. Finn er CEO for PRECURE og varetager den overordnet projektkoordination, økonomiske forhold, og organiseringen for at sikre energi og fremdrift i projektet.

View my LinkedIn profile.

Finn Bech Andersen.jpg

Jønne Marcher

Elektroingeniør

Jønne har stor erfaring fra medicobrancen og arbejder til dagligt med produktudvikling. Jønne er vores CTO og sikrer således de tekniske elementer og står for produktionsmodningen.

View my LinkedIn profile.

Carsten Scheibye

Amanuensis ved Copenhagen Business School

Carsten er har mange års erfaring i virksomhedsøkonomi og underviser idag på CBS. Carstens rolle i PRECURE er som CFO at sørge for de forretningsmæssige og økonomiske aspekter.

View my LinkedIn profile

Søren Würtz

Fysioterapeut og specialist i arbejdsmiljø

Søren har arbejdet i 15 år som selvstændig. I de sidste 10 år med speciale i arbejdsmiljø. Det er igennem dette arbejde ideen til PRECURE er opstået. Sørens rolle i PRECURE er som udviklingsdirektør - CINO - at sikre produktet fungerer optimalt for både bruger, behandler og virksomheder. 

View my LinkedIn profile

IMG_9820 (1).jpg

David Maribet Manjón

Data science, automation, and robot teknologi

David har en master uddannelse i industrial engineering fra Spanien og et p.t. master studerende ved DTU. Davids rolle i PRECURE er at sikre datagrundlaget og -infrastrukturen og er derfor vores data manager.

View my LinkedIn profile